Spraytanning

Spraytanning is razend populair! Onze drukke maatschappij staat het niet altijd toe om te genieten van de zon of een reeks zonnebanksessies. Inmiddels komt het ook vaker voor dat mensen overgevoelig zijn aan UV-licht of om gezondheidsredenen geen gebruik meer mogen maken van de zonnebank. Voor al deze mensen is een  Spray Tan behandeling dé oplossing !

 

Spraytanning is een natuurlijk, verzorgend en veilig alternatief voor een onberispelijk , zonovergoten en adembenemende teint. De resultaten zijn verbluffend. Een behandeling duurt zo’n 15 minuten en het resultaat stemt overeen met gemiddeld 6 tot 8 zonnebankbeurten.

 

Voor je je laat sprayen is het best dat je je lichaam eens een goede srubbeurt geeft. Zo verwijder je alle dode huidcellen en kan je huid het product optimaal opnemen. Na je spraytanbeurt mag je gedurende 2 à 4 uur met géén water in contact komen, anders spoel je het product er af en zal je blekere plekken veroorzaken. Na 2 à 6 uur neem je een douche met een neutrale zeep en spoel je het overtollige product van je huid. De rest van het product  dringt nog een paar uur verder in . Na een zestal uur zie je het uiteindelijke resultaat. Heb je graag lang geniet van je mooie bruine teint, dan smeer je je best dagelijks in met een bodylotion. Neutrale zeep en bodylotion zijn te verkrijgen in het salon.

 

Spraytanning volledig   €30

Na 10 beurten krijg je 1 beurt GRATIS.

U kan altijd bij mij terecht via
onderstaande gegevens

Doe de huidanalysetest