Oorkaarsen

Oorkaarsen zijn een oude, eenvoudige en efficiënte vorm van natuurgeneeswijze. Deze behandeling bestaat uit het gebruik van met de hand opgerolde strookjes baalkatoen, gedrenkt in bijenwas en met toevoeging van etherische oliën of kruiden. De kaarsen worden aangestoken, in het oor ingebracht en branden zo stilletjes op. Oorkaarsen bereiken de echte kern van onze fysieke realiteit. Ze behandelen het onevenwicht in je energetisch systeem. Het branden van oorkaarsen zet een zuiveringsproces op gang en zorgt in eerste instantie voor een lymfedrainage van de hoofdholtes, inclusief de hersenholte. Het is zeer belangrijk om na de oorkaars therapie veel water te drinken om de vrijgekomen afvalstoffen voldoende af te voeren.

Effecten van een oorkaars behandeling

Verbetering van sinusproblemen, verstopte neus, druk op de oren, depressie en vermoeidheid, snurken, verbetering van allerhande neus – , keel- en ooraandoeningen, slapeloosheid, stress, angsten, prikkelbaarheid of hyperactiviteit. Het heeft ook een positieve invloed op toxische aandoeningen zoals CVS, astma en de Ziekte van Meunière.

 

Het zorgt voor een efficiëntere werking van de witte bloedcellen en de activatie van het immuunsysteem. Het stimuleert de drainage van het lymfatisch systeem en zuivert het. Oorkaarsen zorgen voor de drukregulatie in het oor en de bijholten, waardoor het ten zeerste aan te bevelen is voor duikers!

 

Andere goed te behandelen aandoeningen zijn: sinusitis, vermindert gehoorvermogen, migraine, oorsuizingen, evenwichtsstoornissen, oorpijn, oortinteling, eczeem in de gehoorgang, verkoudheid, ontstoken amandelen, problemen met de luchtwegen,… De frequentie van het gebruik van de oorkaars hangt af van de chronische of acute vorm van de aandoening. Bij een chronische aandoening volg je best een behandeling van 5 beurten gedurende 3 weken (nl 1e week 2x , de 2de week 2x en de 3de week 1x) Bij een acuut probleem laat je best 3 x om de andere dag oorkaarsen plaatsen. Wil je preventieve of revitaliserende therapie dan laat je best oorkaarsen plaatsen om de 3 à 4 weken. Voor een oorkaars behandeling betaal je € 45/beurt en kan je rustig nagenieten van een hand- en voetmassage.

 

U kan altijd bij mij terecht via
onderstaande gegevens

Doe de huidanalysetest