Voedingsadvies/ gewichtsverlies

Isagenix is een andere manier van gezond leven. Veel diëten zijn niet vol te houden of resulteren vaak in een jojo-effect. Isagenix staat voor :

UW GEZONDHEID

Goede eetgewoonten en beweging zijn de sleutel tot het bereiken en behouden van een optimaal gewicht, maar het kan soms lastig zijn om de voeding die je dagelijks nodig hebt binnen te krijgen. Met de gewichtssystemen van Isagenix is het makkelijk om je lichaam goed te voeden.

UW ENERGIE

Er zijn momenten in het leven dat je je minder energiek voelt en moeite hebt om uit bed te komen. De systemen van Isagenix, die speciaal gericht zijn op het verhogen van de energie, zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een uitgebalanceerde voeding en die elke dag vol energie willen.

UW SPORTPRESTATIE

De meesten van ons sporten om resultaten te zien: een strakkere buik, sixpack of meer spiermassa. De systemen van Isagenix voor het verbeteren van de sportprestaties zijn speciaal voor hen ontworpen. Door een unieke mix van voedingsstoffen en hoogwaardig eiwit, ondersteunen ze de trainingsprestaties.

Neem gerust contact op voor meer info.

 

ultimate pakket

U kan altijd bij mij terecht via
onderstaande gegevens

Doe de huidanalysetest